آزمون tomer چیست؟ (از منابع آزمون تا مدارک و هزینه امتحان تومر)

مکالمه ترکی استانبولی
امتحان تومر چیست؟

ترکیه به دلیل موقعیت مکانی و فرصت های شغلی عالی که دارد، یکی از مقاصد وسوسه انگیز مهاجرتی ایرانیان به شمار می آید. همه ساله افراد زیادی برای تحصیل، کار، سرمایه گذاری، درمان و غیره به کشور ترکیه سفر می کنند. مانند هر کشوری برای مهاجرت به ترکیه مدارکی مورد نیاز است. یکی از این موارد گذراندن دوره زبان ترکی استانبولی است. برای نشان دادن مهارت در این زبان می توانید در آزمون های مختلفی نظیر تومر شرکت کنید. آیا تاکنون به این فکر کرده اید که آزمون tomer چیست؟ سطوح مختلف ازمون تومر چگونه است؟ منابع و مدارک مورد نیاز آن کدامند؟

ازمون تومر چگونه است؟

همانند آزمون های تافل و آیلتس که برای تعیین سطح زبان انگلیسی مورد استفاده هستند، آزمون تومر برای تعیین سطح زبان ترکی استانبولی کاربرد دارد. این آزمون در سال 1994 برای اولین بار توسط دانشگاه آنکارا اجرا شد و سپس به مرور زمان شهرها و دانشگاه های دیگر ترکیه به عنوان مرکز آزمون شناخته شده اند. به دلیل استقبال بسیار از این آزمون در سرتاسر جهان، برنامه ای برای برگزاری آن در سایر کشورها نیز وجود دارد.

این آزمون بخش های مختلفی داشته و مهارت های زبان آموزان ترکی استانبولی را می سنجد. احتمالا برای شما هم این سوال پیش آمده است که موضوعات آزمون tomer چیست؟ برای پاسخ به این سوال می توان گفت آزمون تومر مهارت های صحبت کردن، خواندن، گرامر، گوش دادن، نوشتن و تلفظ ترکی آزمون دهندگان را ارزیابی می کند. البته، قبولی در این مهارت ها مستلزم آشنایی با حروف الفبای ترکی و نحوه صحیح تلفظ آنها خواهد بود

امتحان تومر دارای 100 سوال است که افراد آزمون دهنده باید در 240 دقیقه به تمامی سوالات پاسخ دهند. بعد از 3 تا 15 روز نتیجه آزمون به اطلاع آزمون دهندگان می رسد. برای پاسخ به سوال “کاربرد مدرک آزمون tomer چیست؟” می توان گفت این مدرک برای ورود به دانشگاه های ترکیه و برخی از مشاغل این کشور استفاده می شود.

دلیل شرکت در امتحان تومر چیست؟

 

کشور ترکیه در بسیاری از امور از سیاست های کشورهای انگلیسی زبان استفاده می کند. یکی از شرایط وارد شدن به دانشگاه های کشور ترکیه داشتن مهارت زبان ترکی استانبولی است. همچنین برخی از پردرآمدترین شغل های ترکیه نیز که با مراجعه کنندگان بسیاری سر و کار دارند، نیازمند دانش ترکی بالایی هستند.

برای بالا بردن شانس قبولی خود در دانشگاه های کشور ترکیه و داشتن شغل مناسب در این کشور توصیه می شود یادگیری زبان ترکی را جدی بگیرید. اگر فرصت شرکت در دوره های حضوری را ندارید، می توانید يادگیری زبان ترکی استانبولی در منزل را در برنامه های آموزشی خود قرار دهید. بعد از یادگیری زبان ترکی می توانید در آزمون اختصاصی تومر شرکت کرده و نمره قبولی ورود به مراکز آموزشی و فرصت های شغلی را کسب کنید.

 انواع مدرک آزمون tomer چیست؟

انواع مدارک آزمون تومر

شرکت کنندگان در آزمون تومر مدرکی دریافت می کنند که تسلط آنها به زبان ترکی را نشان می دهد. به طور کلی مدرک آزمون تومر را به 4 دسته مختلف تقسیم می کنند که شامل گواهی ابتدایی، مدرسه راهنمایی، متوسط و دیپلم است.

دیپلم تومر، ویژه افراد با سطح پیشرفته زبان ترکی

این مدرک را به عنوان مدرک دائمی آزمون تومر می شناسند. افرادی که دارای سطح پیشرفته در زبان ترکی استانبولی هستند می توانند این مدرک را کسب کنند. دیپلم تومر برای فرصت های شغلی و تحصیلی کاربرد فراوانی دارد.

گواهینامه تومر، با اعتبار موقت

این مدرک به عنوان گواهی موقت زبان ترکی استانبولی شناخته می شود. گواهینامه های موقت تومر بین 6 ماه الی 2 سال اعتبار دارند. میزان اعتبار این مدرک وابسته به سطح شرکت کنندگان است. برای مثال شرکت کنندگانی که موفق به کسب مدرک مقدماتی شده اند، گواهینامه 6 ماهه دریافت می کنند. همچنین شرکت کنندگانی که موفق به دریافت مدرک متوسط می شوند می توانند مدرکی با 2 سال اعتبار دریافت کنند.

سطوح مختلف ازمون تومر چگونه است؟

سطوح امتحان تومر چیست؟

آزمون تومر دارای 6 سطح مختلف است که افراد با توجه به مهارتی که در این زبان دارند مدرکی معادل با هریک از این سطوح را دریافت می کنند.

سطح A1و A2، سطوح مقدماتی ترکی استانبولی

این سطح را اولین و ساده ترین سطح زبان ترکی استانبولی می دانند. افراد دارای سطح A1 قادر هستند به سوالات ابتدایی آزمون پاسخ دهند و موفق به دریافت مدرک آزمون تومر مقدماتی شوند. این پرسش که شرایط دریافت سطح A1 آزمون tomer چیست، با توجه به نمره دریافتی شما از این آزمون پاسخ داده می شود. شرکت کنندگان با نمره 20 تا 49 از نمره 100 می توانند مدرک A1 را دریافت کنند.

سطح A2 یکی دیگر از سطوح مبتدی است که متقاضیانی که نمره 50 تا 59 در آزمون تومر را کسب می کنند، می توانند این مدرک را دریافت کنند. در این سطح شرکت کنندگان می توانند سوالات مبتدی را پاسخ دهند.

B1 و B2، سطوح متوسط زبان ترکی استانبولی

داشتن مدرک B1 نشان دهنده سطح متوسط زبان ترکی شرکت کنندگان است. افراد دارای این مدرک قادر هستند کارهای شخصی و روزمره خود را در کشور ترکیه با سهولت انجام دهند. نمره مورد نظر برای دریافت این سطح زبان بین 60 تا 69 بوده که مورد قبول اکثر دانشگاه های ترکیه است.

افراد دارای سطح B2، دانش مناسب و معقولی در زبان ترکی استانبولی دارند. این متقاضیان مشکلی در استفاده از زبان ترکی نداشته و موفق شده اند نمره 70 تا 79 را در آزمون تومر کسب کنند. برخی از دانشگاه های ترکیه مدرک B2 را به عنوان یکی از مدارک مورد نیاز خود انتخاب کرده اند.

C2 و C1، سطوح پیشرفته زبان ترکی استانبولی

شرکت کنندگانی که توانسته اند نمره 80 تا 89 را در آزمون تومر کسب کنند دارای سطح C1 هستند. افرادی که در این سطح به زبان ترکی مسلط هستند دانش کافی در تمام بخش های زبان را دارند. آزمون tomer چیست

افرادی که موفق به کسب نمره 90 تا 100 در آزمون تومر شده اند دارای سطح C2 ترکی هستند. این افراد معمولا به زبان ترکی استانبولی مانند زبان مادریشان مسلط بوده و هیچگونه مشکلی در استفاده از آن ندارند. این سطح از زبان به عنوان بالاترین سطح زبان ترکی استانبولی محسوب می شود.

منابع آزمون tomer چیست؟

برای آمادگی در آزمون تومر منابع مختلفی وجود دارد که به شما کمک می کند به سطح دلخواه خود برسید. برخی از منابع اصلی آزمون را در ادامه به شما معرفی می کنیم.

مجموعه کتاب های HiTiT

منابع آزمون تومر چیست؟ معرفی منبع آموزشی HiTiT

این کتاب ها مختص آزمون تومر نوشته شده اند. شما با مطالعه این مجموعه کتاب ها می توانید به سطح دلخواه خود در زبان ترکی استانبولی برسید. بهتر است پیش از مطالعه به هدف خود برای شرکت در آزمون tomer توجه کنید.

مجموعه کتاب های MER

کتاب های MER هم بخشی دیگر از منابع آزمون ذکر شده است. مزیت استفاده از این منابع در آزمون tomer چیست؟ این کتاب ها اطلاعات مفید و جامعی درباره آزمون تومر در اختیار متقاضیان قرار می دهند. در انتهای این کتاب ها نمونه سوالاتی برای آمادگی آزمون تومر نیز وجود دارد که می توانید برای موفقیت بیشتر از آن ها استفاده کنید.

فرهنگ لغت زبان ترکی

هدف از مطالعه این بخش از منابع آزمون تومر چیست؟ دانستن لغت و اصطلاحات ترکی بخش ضروری برای شرکت در آزمون تومر است. شما می توانید در کنار منابع دیگر از فرهنگ لغت و کاربردی ترین کلمات ترکی استانبولی نیز استفاده کنید تا سطح زبان خود را بالاتر ببرید.

مدارک مورد نیاز برای آزمون tomer چیست؟

برای ثبت نام در این آزمون باید به سایت UTS مراجعه و مدارک مورد نیاز برای آزمون را تهیه کنید. برای پاسخ به این پرسش شما که مدارک مورد نیاز امتحان تومر چیست، به موارد آن اشاره می کنیم:

  • دو عدد عکس پرسنلی
  • پاسپورت یا کارت شناسایی ترجمه شده به زبان ترکی
  • هزینه های لازم برای شرکت در آزمون

هزینه شرکت در آزمون تومر

برای شرکت در آزمون دیپلم تومر باید هزینه 150 یورو را پرداخت کنید و برای آزمون گواهی تومر مبلغ 100 یورو را بپردازید. در هنگام شرکت در آزمون نیز باید مدرک ثبت نام امتحان، شناسنامه و پاسپورت معتبر را با خود به همراه داشته باشید.

سخن آخر، چگونه برای آزمون تومر آماده شویم؟

در مقاله حاضر با بیان این پرسش که آزمون تومر چیست، به بیان تمام نکات مورد نیاز داوطلبان این آزمون پرداخت. این آزمون زبان در بخش های مختلف کاربرد دارد و شما می توانید با شرکت در دوره های آمادگی آزمون به موفقیت بالایی دست یابید. برای قبولی در این آزمون باید از منابع درست و اصولی استفاده کنید. برای موفقیت در آزمون تومر و رسیدن به سطح دلخواه خود پیشنهاد می شود در دوره های آموزش زبان ترکی ویژه آزمون شرکت کنید. در سایت مدرس زبان ترکی استانبولی، ضمن یادگیری گام به گام، به مهارت های مختلف این زبان نیز تسلط لازم را پیدا کنید.

سؤالات متداول

منابع آزمون tomer چیست؟

مجموعه کتاب های HiTiT، مجموعه کتاب های MER و فرهنگ لغت زبان ترکی

اعتبار مدارک آزمون تومر چگونه است؟

گواهی نامه تومر اعتباری 6 ماهه تا 2 ساله دارد. دیپلم تومر زبان ترکی استانبولی از اعتبار نامحدودی برخوردار است.

دوست داری همین امروز شروع کنی؟ دوره رایگان برات مناسبه

490.000توماندسترسی رایگان
ثبت نام دوره
مشاوره رایگان 0912 - 5192095

مقالات مشابه

نظرات کاربران

تمام حقوق مادی و معنوی این وب‌سایت متعلق به زبان ترکی می‌باشد.

سبد خرید

Empty cart هنوز هیچ دوره ای اضافه نکرده اید.